Keukenconcepten

Eindelijk is het zover: de zo gewenste droomkeuken komt er. Dat wordt genieten! Maar tussen droom en werkelijkheid kán een wereld van verschil zitten. Wie kent immers niet die verhalen van wat er bij zo’n verbouwing allemaal mis kan gaan? Jammer en niet nodig. Het kijken, kiezen, kopen en installeren van een keuken is te vergelijken met het koken van een diner. Dat gaat volgens recept, met afgemeten ingrediënten en een logische volgorde. Dit praktische 5 stappenplan helpt u op weg.

Over smaak valt niet te twisten, en dus over keukens ook niet. De inrichting van een keuken is heel persoonlijk en complex. Je krijgt te maken met duizend en één mogelijkheden én beperkingen. Wat vindt je mooi? Wat wil je allemaal precies? Wat kan wel en wat kan er nou net niet? En hoe moet dat gebeuren? Bij het koken van een 5-gangen diner kijk je in kookboeken, kiest recepten uit, maakt een boodschappenlijst en planning; je maakt alles klaar, in een bepaalde volgorde en hoopt daarbij niets te vergeten. Het keukenproject kun je ook zo aanpakken.

Om een handje te helpen, is de onderstaande checklist gemaakt. Net als het 5-gangen menu telt ook het keukenproject 5 stappen:
  1. Oriëntatie
  2. Voorbereiding
  3. Ontwerp
  4. Offertes
  5. Installatie
Bron: www.allesover-keukens.nl
1 2 3 4
Privacy Policy