Badkamerconcepten

De badkamer was vroeger het ondergeschoven kindje in huis maar is nu juist hét paradepaardje geworden. De badkamer wordt tegenwoordig gezien als de ultieme rustplek. Spoel zorgen van je af tijdens een hete douche of maak je hoofd leeg tijdens een uurtje badderen in een luxe whirlpool. Het is allemaal mogelijk in de hedendaagse badkamer!

De badkamers worden vandaag de dag steeds vaker omgetoverd tot ultiem kuuroord. Zo zijn er baden met lichttherapie, luxe stoomcabines en masserende douchekoppen in de badkamer te vinden. En ook de sauna krijgt steeds vaker een speciale plek in de badkamer.

Badmeubelen
Tandenborstels en tandenpasta, potjes crème, parfum, make-up en scheerspullen; vrijwel elke badkamer is rijkelijk voorzien van een flinke hoeveelheid toiletartikelen. Praktische opbergruimte is dan ook geen overbodige luxe. Functionaliteit staat hierbij voorop, maar het oog wil ook wat...

Dankzij de vele uitgebreide programma's doet het er niet meer toe of de badkamer 'oversized' of juist 'extra small' is. De badkamermeubelen van Primabad zijn naar ieders eisen en wensen samen te stellen en zullen dus altijd passen; zowel qua afmeting als qua stijl.

Losse units
In trek, vanwege de enorme keuzevrijheid, zijn de meubelprogramma's die uit losse units bestaan. Onderkasten, kolomkasten, bovenkasten, hang-/legkasten; alle onderdelen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, afwerkingen en modellen. Met losse modules valt er eindeloos te combineren naar eigen idee. Je gebruikt ze precies daar waar nodig. Bovendien oogt de badkamer zo met minimale inspanningen telkens weer anders.
5 6 7 8
Privacy Policy